Övrigt

Rykte: Fler detaljer om iPhone 5se

Fler detaljer om den kommande 4-tumsmobilen iPhone 5se som ryktas presenteras i mars har dykt upp hos Mark Gurman och på ett nederländskt forum. Bland annat så sägs nu iPhone 5se få samma processorer som sitter i iPhone 6s vilket innebär A9/M9 och inte som tidigare rykten som angav A8/M8. En av funktionerna i de nyare processorerna är att Siri lyssnar utan att en strömkälla behöver vara ansluten.

När iPhone 7 kommer till hösten kommer den förmodligen ha A10-processorn och det vore fördelaktigt om inte iPhone 5se blir två generationer bakom inom ett halvår vad gäller processor-teknologi. Bilden ovan kommer från ett nederländskt forum och sägs föreställa en iPhone 5se. Vad man kan se är glasets rundade kanter och att vilo-/väckningsknappen till skillnad från dagens iPhone 5 är flyttad till samma plats som den har på iPhone 6/6s. Vad gäller lagrings-kapacitet sägs iPhone 5se komma i storlekarna 16GB och 64GB.

[source: http://www.onemorething.nl/community/topic/dan-maar-zo-foto-iphone-6c/ “Onemorething.nl”, http://9to5mac.com/2016/01/25/iphone-5se-a9-m9-hey-siri/ “9to5Mac”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!