by • 8 september, 2015 • NyheterComments (0)573

Rykte: Monsterskärmen på iPad Pro kan köra fullstora appar sida vid sida

Den iPad Pro Apple ryktas presentera imorgon kommer enligt källor till 9to5Mac kunna köra fullstora iPad-appar sida vid sida. Till skillnad från dagens iPad Air 2 och kommande iPad mini 4 som kör apparna responsivt nedskalade. Också en skillnad mot dagens iPad är att iPad Pro inte kommer att säljas med 16GB lagring utan kommer börja direkt på 64GB men den ska dock komma i både Wi-Fi och 4G-versioner.

Processorn sägs vara en A9X och prestandamässigt vara ett rejälv kliv upp från A8X som sitter i iPad Air 2. Modellen kommer också stödja ett nytt Bluetooth-tangentbord och en Force-touch Stylus men dessa kommer säljas som separata tillbehör. Det sägs också att tangentbordet kommer finnas i två olika varianter där den ena liknas Apples trådlösa tangentbord medan det andra också ska fungera som ett skal.

Vad gäller datum så kommer den presenteras imorgon men inte skeppas förrän i november med förhandsbeställningar från någon gång i oktober månad. Färgerna sägs bli Rymdgrå, Silver och Guld. Ingen Rose-färgad iPad Pro med andra ord.

Källa: 9to5Mac