by • 23 september, 2015 • NyheterComments (1)2320

Rykte: Ny högtalare från Sonos

Sonos börjar få en gedigen uppställning med alla sina olika högtalare. Play:1, Play:3, Play:5, Playbar och deras sub. Play:5 lanserades år 2009 och är den enda av deras högtalare som inte kan användas i hemmabiosystem. Men går du in på ett teknikvaruhus i dag så är det stor risk att du inte hittar Sonos Play:5 i sortimentet längre. När vi hör efter på El-Giganten så meddelar de att de har några Play:5 kvar på ett av deras varuhus. Inne på den lokala Telia butiken meddelar de att Play:5 är slut de att Play:5 de hade kvar blivit upphämtade utav HiFi-klubben.

Utan att spekulera allt för mycket i vad som kan komma att ersätta Play:5 så har Zatznotfunny.com plöjt igenom en beta app från Sonos och hittar bilder på en ny högtalare som ser ut som en blandning mellan Play:3 och Play:5. Dagens utförande utav Play:5 begränsar den till att vara placerad liggande medan Play:3 kan både ligga ner och placeras på högkant. Bilderna på den nya högtalaren visar att även den kommer att kunna placeras på högkant. Bilderna visar något som kan liknas vid touch kontroller eller gestkontroller istället för de tidigare knapparna. På baksidan verkar det finnas en knapp för att kunna para ihop mobiltelefon med högtalaren.

Om namnet på Sonos nya högtalare kommer fortsätta vara Play:5 återstår att se men i bilderna refereras det till ZPS6 så en gissning kan vara att de döper den nya högtalaren till Play:6

 

Sonos zps6 2 Sonos parningKälla: Zatznotfunny

 

  • rymdgreven

    Så sjukt trött på att mitt Sonos inte har AirPlay. Vakna liksom…