by • 1 januari, 2014 • NyheterComments (1)46057

Så avslutar du ditt konto på Snapchat

Snapchat har under senaste tiden avslöjats att ha en del säkerthetsbrister. Det handlar dock inte om att någon utomstående kan se dina bilder men det är möjligt att matcha vilket telefonnummer en användare har.

Kanske inte världens farligaste säkerhetshål men om du ändå känner att du av någon anledning vill avsluta ditt konto på Snapchat så följer du de tre enkla stegen nedan. Det går dock inte att avsluta ditt konto från själva appen utan du behöver använda en webbläsare.

  1. Surfa in på support.snapchat.com/delete-account.
  2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  3. En ny sida kommer nu visas med ditt användarnamn redan ifyllt och du kommer behöva skriva in ditt lösenord igen. Om du klickar på knappen ”Delete My Account” kommer ditt konto att raderas.

Om du väljer att radera ditt konto finns det ingen väg tillbaka utan du kommer i så fall att behöva skapa ett nytt konto om du vill använda tjänsten igen.

[related]Mer om Snapchat[/related]