by • 13 juni, 2009 • NyheterComments (6)272

Safari 4 i Snow Leopard kanske får tillbaka tabbarna på toppen

screenshot-on-2009-06-11-at-12953-am

Enligt en tråd på Macrumors kan det vara så att i den kommande versionen av Safari i OS X Snow Leopard så kommer tabbarna att åka tillbaka upp i toppen av programmet som de var i betan av Safari 4.

Vissa älskar det, vissa hatar det. Personligen gillade jag inte det från början men nu sitter jag fortfarande kvar på betan för att ha kvar tabbarna där uppe. Hur det ser ut när väl Snow Leopard släpps återstår att se.

Läs tråden på MacRumors

Uppdatering: Enligt källor så har den nya versionen av Safari i betan av Snow Leopard samma utseende som den versionen till OS X Leopard med tabbarna där nere.

 • Thomas Knutsson

  Ursäkta, men hade vi inte en diskussion angående det här med tabbar och flikar. Fick för mig att ni tyckte att tabbar lät som misstag. Men i övrigt så tycker jag att dom ska släppa en uppdatering som gör att man får tillbaka tabbarna ( :) ) i toppen.

 • PT

  Det bästa vore kansle om man skulle kunna ställa in om man vill ha de där uppe eller nere. Det borde ju inte vara så svårt att fixa tycker man.

 • Alex

  Välja? Det är sånt som Apple gör åt oss Mac-användare.. :p

 • Joakim

  Tyckte detta såg gräsligt ut redan när Microsoft gjorde något liknande i en beta av IE 7 för ett antal år sedan. Förresten, hade detta varit sant borde det väl ha nämnts av någon trovärdigare källa vid det här laget. Själv fortsätter jag att använda Firefox, där man t.o.m. kan sortera bokmärken i bokstavsordning helt automatiskt! Undrar när en så avancerad funktion kommer till Safari :)

 • Gurra

  Gillade verkligen flickar i överkant på fönstret. Kanske inte vackert men att effektivare ta hand om skärmytan är alltid en prioritet. Förväntade mig faktiskt flickar i Findern i Snow Leopard.

  Nåja, valet vore fint, just nu kan man väl inte ens få tillbaka flikarna i överkant genom att rota i terminalen? Att låta användarna välja låter ju fint, men känns inte så Apple.

 • Svannte

  För oss som har någon typ av snigel-bredband så är nya Safari kanon, eftersom det går så mycket snabbare att ladda sidor. Tyvärr så saknas enkla kortkommando för att bläddra mellan tabbarna. Och eftersom Apple vill bestämma det mesta så kan man väl glömma att man ska få skapa egna kortkommandon i framtiden.