Övrigt

Se första trailern till Independence Day: Resurgence

Bland de som åldersmässigt ligger över 30-strecket är det nog få som missat den amerikanska storfilmen Independence Day från 1996 – en actionfylld nu-kommer-aggressiva-aliens-och-tar-oss-film som innehåller i princip alla de förväntade ingredienser som kan förväntas av genren.

Uppföljaren som är planerad till sommaren 2016 har nu fått en första trailer och givetvis är en större attack att vänta från samma utomjordingar. Jezper Söderlund från En Podd om teknik sammanfattar förväntningarna kort, koncist och träffsäkert: “Ser ut att kunna bli en väldigt trevlig mindless popcorn-action!”.

Att det skulle komma en uppföljare har varit känt i ett par år, men att Will Smith inte skulle bli inkluderad kommer i alla fall för undertecknad som en nyhet. Enligt regissören Roland Emmerich (via Cinemablend) ska detta bero på att Smith själv var trött på uppföljare, och att han istället för denna film valde att spela in After Earth.

Filmen utspelar sig i nutid, alltså 20 år efter att utomjordingarna besegrades, och på sajten warof1996.com finns en timeline med händelser om vad som hänt sedan moderskeppet förgjordes med hjälp av ett datorvirus.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!