by • 9 september, 2015 • NyheterComments (0)709

Sena rykten om iPad Pro, iPhone 6s, Apple TV och Apple Watch

Redan ikväll får vi svaren men några sena rykten säger att iPad Pro i grundmodellen kommer med 32GB lagring till skillnad mot tidigare rykten som hävdade att 64GB var minsta alternativet. Priset kommer börja på $799 samt $899 och $999 för de större modellerna med lagring på 64GB respektive 128GB.

Tillägget för 4G väntas kosta $130 vilket gör att den dyraste modellen hamnar på $1129 vilket gör att den hamnar strax under MacBook med Retina-skärm som börjar på $1299.

Förutom en Rose-färgad modell, videoinspelning i 4K, kamera med 12-megapixel, skärm med Force Touch och snabbare A9-processor kommer de nya modellerna av iPhone 6S också få en annan efterlängtad nyhet. Det är nämligen enligt dessa rykten dags för Siri att alltid vara aktiv så du kan säga ”Hej Siri” när som helst och inte som nu då det krävs att mobilen sitter ansluten till en strömkälla.

Apple TV kommer köra ett nytt iOS 9-baserat operativsystem som heter ”tvOS” vilket ligger i linje med klockans ”watchOS”. Själva gränssnittet är baserat på dagens utseende men innehåller mängder av influenser från iOS 9 och OS X El Capitan som exempelvis fler transparenta element.

Vad gäller Apple Watch så säger rykten att Apple samarbetar med välkända modemärken för att lansera band till klockan. Om dessa band kommer introduceras ikväll är dock osäkert. Men andra nya band ska hur som helst ska visas upp ikväll tillsammans med en guldfärgad version av Apple Watch.

Källa: 9to5Mac