Övrigt

Självklart gör Marco Arment en podcast-app

Om någon trott att Marco Arment efter att han sålt Instapaper till Betaworks och The Magazine till Glenn Fleishman skulle göra något annat än en iOS-app för att lyssna på podcast så hade de fel. Självklart gör han en podcast-app. Den kommer när den är klart men kanske redan innan nyår.

Marco avslöjade detta själv igår kväll under XOXO 2013 som hölls i Portland, USA. Namnet blir Overcast som redan nu fått ett hem på overcast.fm.

Att han just ville ha en bättre podcast-app är inte så konstigt då han, om man räknar bort Bugshot, nu endast sysslat med podcasten Accidental Tech Podcast som han har tillsammans med John Siracusa och Casey Liss.

Han har i den podcasten tagit upp att han utvecklar en ny app men inte till vad och inte vilket namn och anledning var helt enkelt att även om han gillar några andra podcast-appar så finns det ingen han älskar.

I like some iOS podcast apps, but I don’t love any of them. So I’m making my own.

Har du ännu ingen app på din iPhone eller iPad för att lyssna på podcasts så kolla in vår genomgång av Apples egna kostnadsfria app, Podcaster, samt nyligen släppta Instacast 4.

Läs också mer om våra podcasts Slashat och Macradion.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!