by • 23 november, 2015 • NyheterComments (3)812

Spela flipper i mobilen och skänk dina poäng till välgörenhet

Blipper är en spel-app där spelupplägget är en blandning mellan ett flipperspel och klassiska Breakout. De poäng du samlar in du man skänka till någon av de föreningar som varje månad tävlar om att få en summa pengar från Citycon. Under premiärmånaden i november är summan hela 25 000 kr, i fortsättningen från 10 000 kr. De föreningar som har fått flest poäng av spelarna vinner.

Blipper är ett flipperspel i tre diamantfyllda nivåer där det gäller att få ihop så många poäng som möjligt på tre minuter. På vägen spränger du hinder, hittar multiballs och plockar bokstäver för att låsa upp nästa nivå.

Du kan boosta dina poäng genom att spela Blipper på plats i något av Citycons köpcentrum i Sverige: Kista Galleria, Liljeholmstorget Galleria, Tumba Centrum, Högdalen Centrum, Jakobsbergs Centrum, Åkersberga Centrum och Stenungstorg. Du och dina vänner kan också ge varandra en fina extrabonusar genom att spinna varandras bonushjul!

Om du vill kan du skänka dina ihopsamlade poäng till en lokal förening. Den förening som fått flest poäng varje månad får ett fint bidrag av Citycon!

Blipper är utvecklat av mina kollegor på Sticky Beat.

Läs mer om Blipper och ladda hem det gratis från App Store och Google Play.

 • Dan

  ”Den förening som fått flest poäng varje månad får ett fint bidrag av Citycon!” Dvs dom vill att massor med föreningar ska göra reklam för dom, men dom vill inte betala för reklamen.

 • Henric Byström

  Så kan man förstås se det. Eller också kan man tänka att lokala föreningar har en möjlighet att tjäna bra med pengar bara genom att folk spelar spel på mobilen. Låter roligare än att sälja strumpor, Bingolotter eller kaffebröd, eller hur?

 • Dan

  Det är roligare att sälja strumpor osv där man får en peng för varje pryl man säljer. Att sälja in att folk spelar spel på mobilen och inte få ett skit för besväret är mycket tråkigare.

  Vill man ha en möjlighet att tjäna bra med pengar så kan man lika gärna köpa en trisslott till föreningen.

  Som föreningsaktiv får man ofta reklam om hur man kan tjäna pengar till föreningen, men det mesta går direkt till soptunnan för att det är mer jobb än vad det ger pengar, ofta är det olika trösklar innan det ger någon vinst alls. För att det ska vara intressant så ska man inte ta någon risk, det ska ge bra med pengar för varje enskild insats man gör och det ska vara bra kvalitet så att folk köper igen.

  Jag säljer strumpor (Newbody) och rabatthäften (Enjoy) just nu om du vill köpa. :)