Övrigt

Spotifys nya design har nått Android

Spotify verkar inte ha som mål att lansera nyheter på bred front samtidigt, utan verkar mestadels schemalägga sina stora uppdateringar av plattformen över en okänd tidsperiod. Mac- och PC-versionerna har redan fått den senaste stora uppdateringen, likaså iPhone-appen, men inte iPad-versionen.

Nu är det dock Androids tur att få ta del av Spotifys nya vision för plattformen.

Det rör sig främst om en ny design av appen, med ett mörkare utseende och en aning mer avskalat gränssnitt. Funktionsmässigt är det framförallt nya “Your Music”-sektionen som kommer att märkas av. Denna funktion har ersatt stjärnmärkningen, och ger en betydligt bättre och mer överskådlig hantering av sparade låtar, album och artister.

Tyvärr har Spotify fortfarande inte valt att lägga till Chromecast-stöd i appen, vilket antagligen redan har fått en del att hoppa över till Googles musiktjänst och tillhörande app istället.

Uppdateringen börjar rullas ut från och med idag och enligt Spotify kommer den ha nått alla “inom de kommande veckorna”. Har du som undertecknad väldigt dåligt tålamod kan du ladda ned den uppdaterade versionen (.apk-fil, direkt nedladdningslänk) och installera appen manuellt.

Spotify för Android på Google Play Store

[source: http://news.spotify.com/us/2014/04/29/a-great-looking-update-for-our-android-users/ “Spotify”]

[related]Mer om Spotify[/related][display-posts tag=”spotify” image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!