Övrigt

Tävling: Bra på att ljuga? Då kan du vinna en Netatmo väderstation (avslutad)

Vi säger grattis till Stefan som efter noggranna överläggningar tar hem priset i denna tävling. Tack alla som deltog!

Stefans hittepå-motivering:

Hej. Ja det här är chefen på SMHI. Den här vädermanicken verkar vara en otrolig uppfinning! Vi brukar ju bara dra ett slumpvis kort ur vår “väderlek” som vi sedan skickar ut till alla kanalerna och tidningarna men med denna manicken kanske vi kan sluta luras och ge svenskarna riktiga rapporter, hihi. Vi behöver den helst innan sommaren så vi vet när det ska bli regn, annars blir alla så arga på mig igen. Det är ju inte mitt fel att vi drar fel kort mest hela tiden :(

[line]

Vinn en Netatmo Weather Station

Väderstationen Netatmo som vi recenserade för några veckor sedan är nu up for grabs – och denna gången är det direkt här i kommentarsfältet som du skriver in ditt tävlingsbidrag. Tänk på att kommentera med ett Disqus- eller Array.se-konto som har en e-postadress kopplad till sig som du använder. Vinnarmailet skickas till den e-postadressen och inget annat.

Motivera – men ljug så det ryker

För att delta ska du med max 500 tecken inklusive mellanslag (använd gärna wordcounter.net) motivera varför just du är värd att få denna väderstation hemskickad till dig. Ljug så mycket du vill, men motiveringen måste på något sätt ha att göra med vinsten – alltså en Netatmo väderstation.

Fram tills på onsdag 29/1 klockan 23:59 går det bra att delta. 

Vinnaren utses som vanligt av redaktionen kort efter tävlingen är slut, och som vanligt gäller våra allmänna tävlingsvillkor.

Lycka till!

Netatmo Weather Station

[related]Recension av produkten:[/related]
[display-posts id=”85925″ image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!