by • 11 april, 2016 • NyheterComments (2)12871

Teknikveckan #20: Den om telefonvett, virtuella maskiner och apple-rykte.

Erik Bille och Thor Lindholm är åter tillbaka i studion och försöker reda i allt från telefonvett till alla rykten som börja surra runt Apple. Thor har varit i hufvudstaden och då rest med både tåg, pendeltåg och hyrcyklar. Ämnen som rör upp känslor hos både Erik och Thor.

Länkar

Redit släpper egen app

Boktips: How Apple and Google went to war and started a revolution

VMWare fusion

BootCamp

Magdalena Ribbing om telefonvett

Mash-up Albums “Death Cab for Yeezy”

Apple watch 2 på WWDC

Dubbla kameror i iPhone 7?

Lila Safari – ny webbläsare från Apple

Nu remote spel till PS 4 från Mac och PC

Rykte: Apple kommer kanske låta användare att dölja iPhone-appar

Slut på personnummer

 • John Eriksson

  SJ:s 200 MB räcker hela vägen till Malmö från Stockholm för mig. Framför allt mail och lite webbsidor. Tjänsten är inte gjord för att streama film, och det är jättebra att de får bort streamandet så det funkar för oss övriga.
  På Norwegian kan du streama från planets lokala server som har koll på vart planet är och hastighet (liksom SJs system), men har helt spärrat streaming.

 • ThorLRydh

  Det låter häftigt att kunna streama från planets server. Är det samma server och innehåll som det brukar vara på de transatlantiska flygen (skärmarna i nackstöden)

  Visst kan jag hålla med dig om att det är bättre att det fungerar för alla än att det sitter en person och får det att sega ner för alla.

  kanske mängd data kunde anpassas efter hur långt man ska resa. För i dagsläget räcker inte 200mb för oss som vill streama musik under hela resans gång