by • 5 januari, 2015 • NyheterComments (2)2826

Träningsappen Runify väljer låtar från Spotify som matchar ditt tempo

Från den svenske utvecklaren Jonas Nolte kommer träningsappen Runify. Appen väljer automatiskt låtar från Spotify som matchar ditt tempo när är ute och löpträngar. I grundutförandet är appen gratis men det finns också några premiumfunktioner så som manuell inställning av BPM och statistik med mera som kan köpas till för 15 kronor.

Jag har under 2014 ägnat mina kvällar åt att skapa en ny träningsapp som ska hjälpa alla aktiva med sina nyårslöften! Appen kombinerar din Spotifymusik till ditt pass genom att välja låtar som matchar ditt tempo eller växla en snabb låt med en långsam när man kör intervallträning.

Appen är perfekt för löpträning men även till att skräddarsy dina egna pass i gymmet eller till Tabata.

På marknaden idag saknas det hjälpmedel för att du ska slippa bry dig om att skapa rätt spellista till träningen, därför är Runify helt rätt i tiden! Fokusera på träningen så fixar Runify musiken!

Runify för iPhone.

  • TianZhu

    Kan vara det något av det värsta som finns, att det under löppasset dyker upp en låt som inte alls funkar eller som man ogillar. Måste läsa på om appen, men bra om man skulle kunna välja ca 100 låtar som sedan matchas med hastigheten, så att man helt plötsligt inte får upp en Metallica låt bara för att den passar ens hastighet för stunden.

  • Tore Andersen

    Hade varit en perfekt app, om den fungerat. Kan inte ladda spellistor, stänger av sig. :(
    Iphone 6S med IOS 10.2