Övrigt

Tweetbot optimeras för iOS 8 och iPhone 6

Twitter-klienten Tweetbot har uppdaterats med iOS 8-specifika funktioner och optimerats för de nya skärmupplösningarna som iPhone 6 och 6 Plus introducerat. Först och främst är nu den överdrivna textstorleken borta – nu kan du se fler tweets samtidigt på de större skärmarna. Men utöver det finns en rad andra härliga nyheter för iOS 8- och iPhone 6-användare.

Utöver denna skärmyteoptimering som så många appar i skrivande stund verkligen skulle må bra av använder Tweetbot nu de nya på höjden lägre tangentborden som gör det så mycket lättare att skriva på iPhone 6 och 6 Plus.

Vidare har notiser utrustats med interaktivitet; du kan nu favoritmarkera och svara på en tweet genom att svepa åt vänster på notiser, både i notiscenter och på låsskärmen. Att välja att svara på en tweet öppnar dock Tweetbot-appen, medan det går att favorisera enbart med hjälp av knappen i notisen.

Slutligen har Tweetbot nu stöd för de nya delningsfunktionerna som iOS 8 implementerat, där du kan spara en Tweet exempelvis till din att-göra-app (kräver att appen i fråga har stöd för den nya delningsmenyn.

Tweetbot 3 på App Store38 kronor

Tweetbot 3.5 nyheter Array.se 2

 

Tweetbot 3.5 nyheter Array.se 4

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!