by • 20 april, 2009 • NyheterComments (3)186

Tweetie för Mac har nu släppts

screenshot-11
Idag släpptes programmet Tweetie för Mac. Programmet har innan endast funnits för iPhone, men framgången av iPhone-applikationen har lett till en Mac version också. Vad som skiljer Tweetie till Mac jämfört med många andra program på marknaden är det enkla, lättanvända och snygga gränssnittet som utvecklarna har skapat.

Programmet kostar normalt sett $19,95 (ca 170 SEK) men är du tillräckligt snabb kan du få den för det rabatterade priset $14,95, vilket är runt 130 SEK. Det finns även en reklamfinansierad gratisversion för den som inte känner för att betala för programmet.

För mer information, besök http://www.atebits.com/tweetie-mac/

  • Trevligt. Kanske nästa MacTV avsnitt blir en genomgång av Tweetie?

  • Förstår inte riktigt poängen med en aldrig så trevlig klient för bara Twitter. Jag använder Pingle (Ping.fm) till min iPod touch. Multipostar till 8 konton (FaceBook, Twitter, Jaiku etc) för status updates, till 6 för mikroblogging och till 2 reguljära bloggar. Grymt. 15 spänn tror jag. Postar dessutom gps-position till Twitter och Jaiku (har inte fått det senare att funka ännu).

  • Michael

    Jag har lange funderat over en liknande klient som Pingle, problemet ar att valdigt fa stodjer WordPress-konton som inte ligger pa deras egna server, dvs, deras egna iPhone-app funkar inte med mangas egna WordPress-installationer. Annars ser Pingle trevligt ut. Och aven Tweetie.