by • 7 augusti, 2013 • NyheterComments (0)839

Twelve South lanserar nytt laddställ för iPhone 5 och iPad mini

Twelve South som exklusivt gör tillbehör för Apple-produkter har släppt ett laddställ anpassad för iPhone 5 och iPad mini. Självklart fungerar det också med senaste generationens iPod touch men också med iPod nano. Teoretiskt sett borde det fungera även för iPad 4 men det avråds då det förmodlingen blir för vingligt.

Stället som heter HiRise for iPhone är gjort i borstad metall och ser ut att passa alldeles utmärkt på nattduksbordet bredvid sängen eller vid arbetsplatsen. När din iPhone laddas täcks varken högtalare eller mikrofon så du kan spela musik eller använda den för handsfreesamtal eller FaceTime. Att som på bilden nedan använda den tillsammans med en BIG JAMBOX gör förstås upplevelsen betydligt bättre.

hirise_ipad

Lite udda är dock att du får bygga ihop stället själv som levereras som en liten byggsats. Beroende på om du använder skal eller inte går det att anpassa genom olika brickor. Själva laddsladden får du dessutom stå för själv då en sådan inte ingår. Hur det går till ser du i videon nedan. I USA kostar HiRise for iPhone $34.99.

[youtube id=yrixF661xJA]

Läs också våra tidigare inlägg om produkter från Twelve South: