Övrigt

Twelve South lanserar resefodral för iPad i BookBook-serien

Har du kanske bytt MacBook mot iPad på dina resor eller behöver ett smart fodral för laddare och andra tillbehör har Twelve South släppt ett nytt som likt alla andra i BookBook-serien liknar en läderinbunden gammal bok. BookBook Travel Journal har ett flertal fickor där du kan organisera dina tillbehör så röran i ryggsäckar och väskor blir ett minne blott.

bookbook_travel_journal_2

Om fodralen i BookBook-serien är snygga eller inte är en smakfråga men kvalitén i de jag undersökt kan man inte ifrågasätta. Rejäla utsidor som skyddar din enhet och kanske lurar det tjuven att inte ta en gammal bok och låter den vara.

bookbook_travel_journal_4

Inne i boken finns plats för vilken av iPad-modellerna du vill samt plats för laddare, hörlurar, ställer eller andra saker du kan tänkas behöva. Twelve South ger förstås deras eget ihopfälla bara ställ Compass Mobile Stand som förslag på tillbehör att packa med.

bookbook_travel_journal_3

BookBook Travel Journal är 203 mm bred, 262 mm hög, 49 mm djup och väger 453 gram. Vissa fodral från Twelve Soutch finns i svart men detta verkar endast finnas i orginalfärgen brunt. Priset i USA är $99.99 och priset för frakt till Sverige är $30 men de flesta av företagets tillbehör brukar dyka upp här ganska snabbt.

http://www.youtube.com/watch?v=b-T_a3y1T2g

Läs mer om BookBook Travel Journal och här hittar du alla våra tidigare inlägg om tillbehör från Twelve South.


[display-posts id=”76053, 72289, 60283″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!