by • 6 september, 2015 • NyheterComments (0)535

Twitter-förslag dyker nu upp direkt i tidslinjen

Twitter har gått ut med att deras förslag om vem du ska följa, baserat på vad du skrivit om och vilka du har i din kontaktlista, kommer att dyka upp direkt i tidslinjen. Funktionen i sig är inte ny, utan har funnits där länge. Dock är själva placeringen mitt i tidslinjen är en nyhet som antingen kan förarga eller förgylla ditt humör medan du scrollar ner för att läsa dina efterlängtade tweets.

Det kommer ha samma layout som den lilla rutan med populära tweet i ditt nätverk som du missat sen sist du var inloggad har, och även då befinna sig i tidslinjen. Twitter har även sagt att det ibland kan komma upp vissa konton som de promotar bland rekommendationerna på de olika kontona som du kan vara intresserad av. Detta lär mest sannolikt vara olika märken och företag som vill göra sig sedda.

Om du inte vill ha dessa rekommendationer då, utan istället själv håller koll på vilka konto du vill följa? Ja då är det väldigt lätt att bli av med det. Det kommer, precis som med rutan om populära tweets du missat sen sist, att gå att klicka bort från ens åsyn. Om detta är bra eller mindre bra får vi se i framtiden. Kommer vi att ha nytta av detta tror ni?

 

Källa: The verge