by • 26 april, 2010 • NyheterComments (5)225

Utvecklare visar trådlös sync i iPhone

Via Endaget hittar vi denna video, där en utvecklare visar upp möjligheten till trådlös sync på iPhone/iPod Touch. Enligt samma källa kommer utvecklaren att försöka få sin app godkänd i app store inom kort, vilket Engadet tillönskar ett syrligt ”lycka till”.

Låt oss hoppas att vi får se någon lösning från apple i och med, eller  i anslutning till, iPhone OS4. För visst känns det en aning daterat att vara tvungen att, i nådens år 2010, harva med en sladd i tid och otid.

 • Erik Nilsson

  Har aldrig fattat varför Apple som är så användarvänligt inte syncar såfort man stiger in i sin wifizon hemma. Denna appen verkar ju super, om jag tror den kommer bli godkänd NEJ. Vet inte om det har med mobileme att göra eller vad det har att göra med men det borde bara funka sådär :/.

  Om denna inte kommer igenom så får vi hoppas vår Gud tänker om.

 • Jörgen Andersson

  Håller med, implementerar de inte detta i os4 är det ju bara och godkänna denna applikation.

  Off topic, varför kan man inte köra tethering från 3g-nätet och dela ut det på wifi från iPhonen?

 • Fredrik Krohnman

  Jag har svårt att se att en dylik app skulle bli godkänd. Then again: det trodde jag om Opera Mini också.

  Apple måste ju fundera på en egen lösning kring detta. Överlag gäller det nog för Apple att leverera bättre synclösningar; just nu är det många program i min telefon vars behov att synca är stort – och där det är alldeles för traggligt att behöva öppna dessa ett och ett när man väl är vid hemnätverket.

 • henriok

  För det första så tycker jag att Apple borde fixa detta (MobileMe, Game Center, Push.. de har ju nästan allt redan klart)
  För det andra så tycker jag att Tredjepartstillverkare kan gadda ihop sig och göra någon egen synkplattform. Det gick ju bra att enas om Growl och Sparkle. Använd DropBox eller nåt… Go Molnet, Go.

 • Adam Jansson

  @Jörgen Andersson det finns en app som man kan använda på jailbreakad iPhone, den gör just så man kan använda mobilen som en wifi hotspot. När jag använde mobilen som sådan märkte jag att mobilen blev mycket varmare än vanligt och att batteriet dränerades hiskeligt snabbt…