by • 23 mars, 2016 • NyheterComments (0)7699

Xbox Ones nya uppdatering gör att du kan köpa Xbox 360-spel

I början av Mars gick Microsoft ut med en ny uppdatering till Xbox One, för sina så kallade preview-medlemmar, som innehöll en hel del trevliga förbättringar. De två förbättringar som fick mest uppmärksamhet var möjligheten att köpa Xbox 360-spel från deras digitala butik, och att vi numera kan vara 16 stycken i chatten samtidigt. Nu ska denna uppdatering bli tillgänglig för alla användare.

Alla delar av den nya uppdatering som preview-medlemmar har haft tillgång till sen början av mars kommer alltså att bli tillgängliga till alla Xbox One-användare. Några andra nya funktioner förutom bakåtkompatibiliteten och ökningen av antalet medlemmar i en party chatt är att du nu kan sända det som sägs i en party chatt när du streamar på Xbox Twitch-app, och att du även kan spela in klipp från ditt spelande utan någon tidsgräns. Innan har det varit en maxgräns på 30 sekunders inspelning.

Det finns även ett flertal mindre uppgraderingar i den nya uppdateringen, såsom en förbättring av precisionen i deras trådlösa Elite spelkontroll. Uppdateringen ska komma ut till alla Xbox One-ägare idag.