Ljud & Bild

1More PistonBuds – bästa budgetluren just nu

Hörlurar för 399:-, kan det verkligen låta bra? Det kan låta oförskämt bra för det priset.

Produktkvalitet

Själva laddningsfodralet har ett bra format men ger ett lite plastigt intryck. Lurarna är lätta och bekväma. När vi fick lurarna så hade vi förväntningen att de skulle låta som vilket par lurar som helst under 500:-, men oj så förvånade vi blev. Ljudet är riktigt bra! Fin och tydlig diskant och mellanregister och en djup och tung bas. Eftersom lurarna dessutom är så lätta så kan vi lyssna på dom i många timmar, eller i alla fall så länge batteriet varar.

Funktion

PistonBuds erbjuder i stort sett bara det mest basala man förväntar sig av en hörlur, Bra ljud och en helt okej mikrofon för det sporadiska samtalet. Tyvärr saknas ANC i dessa och hade det funnits hade PistonBuds varit den ultimata budgetluren. På lurarna finns det även touchkontroller på sidorna, den vänstra styr röstassistenten och den högra pausar eller startar uppspelningen. Det är endast detta som går att styra och byta spår, höja/sänka volymen m.m. saknas.

Design

Namnet PistonBuds avslöjar lite om hur lurarna ser ut. Lurarna ser ut lite som en kolv och vi tycker att de är riktigt snygga. En stor fördel är att de är lätta. Dock hade de gärna kunnat få slänga in ett lite större batteri och ökat på vikten något. Fodralet är i ett behändigt format men lite plastigt.

 

Valuta för pengarna

Här finns det inte mycket mer att säga än full pott! Vi tror faktiskt inte du kommer att få ett par lurar som låter bättre just nu för 399:-. Det finns lite att jobba på med funktioner och batteri, men då får vi räkna med högre pris. Det skulle vi gärna se men då som en storebror och att dessa finns kvar i sortimentet.

 

Installation

Lurarna ansluts med bluetooth 5.0. Vid första anslutningen är lurarna automatiskt i parningsläge. Det finns även en app att installera för både iOS och Android-enheter. Appen är dock bara användbar till att uppdatera firmware i lurarna. Någon övrig funktion fyller den tyvärr inte.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!