Övrigt

4 Mobillådor som inte är totalt värdelösa

Sprid glädje på julafton!
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Netonnet & Webhallen

Årets julklapp blev “Mobillådan” vilket vi tyckte var lika hett som kall julmat annandagen. Men om du nu skall köpa en Mobillåda till den som har allt så varför inte passa på att köpa en som som laddar den samtidigt?

Andersson Wireless charger på bilden ovan laddar både trådlöst och med kabel för alla behov. Andersson må vara ett lågbudget-märke men den här bjässen levererar på de flesta fronter, vad sägs om Qi-laddning upp till 10 W och Power Delivery 30 W över USB-C och Quick Charge 3.0 (Bra för dig som har en Xiaomi-telefon eller Sony-mobil utan USB-C) Den klarar Ladda upp till sex enheter samtidigt med en max uteffekt på 55w.

Har du lite större enheter får vi kolla på boxen med det mycket pedagogiska namnet “Stilren laddstation i kompakt design för fem enheter“, även den från Andersson där även surfplattor får plats.

För det lilla kalaset där bara iPhone-användare är inbjudna har vi mer utav en platta för telefonen och Apple Watchen, för helt ärligt, är inte klockan det största problemet vid samkväm? Plattan heter Belkin Wireless Charging Dock.

Mophie har även de en alldeles nylanserad variant där du kan ladda en extra enhet, tex dina AirPods eller annat, den heter mophie 3-in-1 Wireless Charging Pad.

Tipsa gärna om fler lådor och plattor som laddar flera enheter!

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!