Livsstil

Aarke har lanserat stilren glaskollektion

Genialisk stapling av glasen

Aarke vars huvudsyssla är att tillverka vrålsnygga kolsyremaskiner har släppt en glaskollektion som består av olika glas och en karaff som passar utmärkt på middagsbjudningen.

Den nya serien glas heter Nesting Glasses och det är ett set med fyra dricksglas i kristallglas som är lövtunna men ändå har en härlig tyngd i sig. De fyra glasen är i olika former och storlekar men samtliga glas rymmer precis lika mycket dryck. Den andra produkten, Nesting Carafe är en karaff i kristallglas och rymmer 1,1 liter. Kannan är skapad för att servera alla möjliga sorters drycker och med i förpackningen kommer även en barsked i polerat rostfritt stål om du vill blanda upp en cocktail i kannan.

Vi har själva fått hem kollektionen och fått känna och klämma och framförallt dricka ur glasen. Det både syns och känns att det är glas av hög kvalité och de olika formerna gör att det går att göra en riktigt rolig dukning när det vankas gäster. Något som är smått genialiskt är att glasens olika former gör att de går att stapla i varandra vilket gör att de tar minimalt med plats i skåpet. Varje glas rymmer lika mycket vilket är 290 milliter och de är både stilrena och är trevliga att dricka ur. Karaffen gillar vi starkt, den har en modern och stilren design och att få till en barsked är ett roligt tillskott när vi vill göra en somrig drink och ställa ut på altanen. När festen är över så är det även skönt att veta att både karaff och glas kan stuvas in i diskmaskinen så vi slipper handdiska vilket aldrig är roligt.

Prislappen för ett set med fyra glas ligger på 450 kronor och karaffen med barskeden kostar 500 kronor, produkterna går att klicka hem på Aarkes hemsida.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!