Apple

AirPods med USB-C-port ryktas visas upp på eventet i september

Om man vågar tro Mark Gurman

Bloombergs Mark Gurman som för det mesta är rätt pricksäker med sina läckor har nu sagt att Apple kommer lansera AirPods med USB-C-uttag i samband med sitt event som går av stapeln inom kort.

Den 12 september kommer Apple ha sitt årliga iPhone-event och de förväntas visa upp iPhone 15-serien och även Apple Watch Series 9 samt, med lite tur en uppdaterad variant av deras Ultra-serie. En av nyheterna med de nya telefonerna kommer med största sannolikhet vara att de kommer utrustade med en USB-C-port istället för Lightning och för att matcha detta kommer Apple även släppa AirPods med USB-C-port så livet blir lite enklare för användarna. Exakt vilka AirPods som kommer lanseras med USB-C-port framgår inte men det mest logiska borde vara att samtliga modeller kommer med ett fodral som kan laddas via USB-C.

Om ryktena stämmer så kommer Lightning snart vara helt ute ur bilden och det är några få saker kvar med Lightning så som deras Magic Keyboard, Magic Mouse, Magic Trackpad, AirPods Max och EarPods.

Källa: Bloomberg

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!