Apple

AirPods Pro 2 ryktas få en hel del förbättringar

En värdig uppföljare

AirPods Pro fyller tre år i oktober så det börjar verkligen bli dags för Apple att släppa en ny generation.

Enligt 52Audio så kommer AirPods Pro 2 erbjuda en handfull nya funktioner. Uppgraderat H1-chip med förbättrad prestanda och vara mer strömsnål. Att använda Hitta-appen till att lokalisera sina AirPods Pro 2 ska bli bättre än med nuvarande modell och förhoppningsvis kan vi spåra dem likt AirTags.

Ljudförbättringar och adaptiv brusreducering ska bli nyheterna ljudmässigt och dessutom sägs Apple äntligen slopa Lightningkontakten och byta till USB-C. Hälsomässigt så ska hörlurarna ha sensorer för både temperatur och kunna mäta pulsen i öron.

Flera av dessa uppdateringar har det ryktats om tidigare men en ny funktion som påstås komma är möjligheten att använda AirPods Pro 2 som hörapparat. Enligt ryktet ska laddningsfodralet ha inbyggd mikrofon som skickar ljudet till hörlurarna för att hjälpa dem med hörselnedsättning.

Bild: 52Audio

52Audio påstår sig även känna till designen och har släppt bilder på vad de påstår är de nya AirPods Pro 2. Om det stämmer ser hörlurarna ut att bli nästan identisk med föregångaren.

Via: Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!