Apple

AirPower-projektet vill verkligen inte dö

Soon.....?

I september 2017 visade Apple upp iPhone X på sitt årliga höstevent och då passade de även på att visa upp en laddplatta som på många sätt skulle revolutionera vårt laddande – men den lanserades aldrig.

Tiden gick och Apple lade locket på och nämnde aldrig AirPower igen, men bara för att de har varit tysta utåt betyder inte det att det inte jobbas för fullt i tankeverkstaden i Cupertino. Bloombergs Mark Gurman berättar att Apple fortfarande har planer på att lansera AirPower, en laddplatta som kan ladda vår iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt.

Utöver detta berättar Gurman att han tror att Apple undersöker fler laddningslösningar så som helt trådlös laddning som inte kräver att enheten placeras på en laddplatta. Han säger även att Apple ser en framtid där majoriteten av deras produkter kan laddas av varandra, även kallat reverse wireless charging. Det betyder att vi i framtiden skulle kunna lägga vår iPhone på vår iPad för att ladda upp den, eller våra AirPods på vår iPhone.

Om Gurman har rätt i sina påståenden återstår att se, men visst hade det varit trevligt om AirPower faktiskt klev ut i rampljuset en gång för alla.

Källa: Bloomberg

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!