Apple

Always-on och ”gamla” batteriindikatorn ryktas komma till iPhone 14 Pro

It’s back baby!

Om vi lägger åt sidan att Always-on ser jäkligt läckert ut så är ändå största nyheten att den gamla batteriindikatorn kan göra återtåg.

Macrumors påstås ha fått detaljer avslöjat för dem om kommande iOS 16 och iPhone 14 Pro. Always-on ska bli en av nyheterna till skärmen på onsdag och ska tillsammans med låsskärmen i iOS 16 se till att det blir riktigt snyggt.

Bild: Macrumors

I låsskärmen med Always-on ska bakgrundsbilder med porträttläge släckas helt förutom det som ligger i fokus, som istället mörkas något. Klockslaget kommer också mörkas något men ändå lysa tillräckligt för att kunnas läsas. Data från widgets kommer att gå att ställa in manuellt hur många sekunder det ska gå att se på skärmen i släckt läge. Även en mätare kommer att vara synlig i botten av skärmen som räknar hur många notiser som väntar.

Bild: Macrumors

Men det nästan mest intressanta är att den gamla batteriindikatorn som funnits till alla iPhone-modeller fram till iPhone X ser ut att göra återtåg. Den där som visade batteriprocenten precis bredvid batteriloggan. Under beta-perioden av iOS 16 har vi bekantat oss med en batteriindikator som synts inuti batteriloggan men den har kanske fått mer ris än ros. Med det extra utrymmet runt den nya sensorpanelen så kan det här mycket väl stämma.

Via: Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!