Smarta Hem

Amazon uppges arbeta på vägghängd Alexa

Kan skapa en central plats för att styra ditt smarta hem

En variant av Alexa Echo med en 10″ eller 13″ touchdisplay för att styra ditt smarta hem verkar vara något som Amazon arbetar på just nu.

Det är källor hos amerikanska Bloomberg som rapporterar att Amazon är på gång med en produkt som skulle kunna bli central för att styra ditt hem. Röststyrning i all ära men en del funktioner och styrning är alltid trevligt att kunna göra visuellt. En skärm med tydliga kontroller kan också underlätta för äldre som kanske inte är bekväma med att skrika ut Alexa så fort något ska hända.

Tänk er en Echo Show med slimmat utseende som enkelt kan fästas på väggen – ganska tilltalande faktiskt. Lite märkligt att detta inte är en produkt som sett dagens ljus redan, varken från Amazon eller Google som ju dominerar marknaden för röststyrda assistenter. Visserligen går det ju ganska enkelt att hänga upp en surfplatta på väggen och sedan låta denna sköta det hela. Men, ibland lämnar gränssnittet lite att önska hos lösningar som denna.

Vi får helt enkelt vänta och se vad Lab126, som sägs vara Amazons mystiska avdelning för hårdvara har att visa oss.

Skulle du lägga pengar på en produkt som denna från Amazon eller, säg Google? Eller har du moddat din egna Nest Hub och är nöjd med det?

Källa: The Ambient

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!