Ljud & Bild

Ännu ett tecken på att HomePod mini är på väg till Sverige

Frågan är om den kan lanseras i April?

För ett tag sedan gick Macradion ut med att HomePod mini med svenskt tal just nu betatestas. Nu har en av våra användare i vårt forum bubblan fått en popup från Apple som även den hintar om att en lansering av HomePod mini faktiskt skulle kunna vara på ingång.

Ett betatest är i full gång för Siri på HomePod mini och nu verkar Apple själva börja prata lite om HomePod mini i samband med Apple Music trots att högtalaren inte officiellt går att köpa här i Sverige. När en av våra användare i vårt forum öppnade upp Musik-appen så dök en popup-ruta upp med ett erbjudande där det står “Få 6 månader med Apple Music gratis med din HomePod mini”.

Med tanke på att de som beta-testar HomePod mini på svenska just nu säger att det fungerar lite sådär så kanske WWDC är en rimlig tidpunkt för lansering och det hade ju passat fint med lite HomePods lagom till sommaren.

Läs även:

Telus efterlyser tjänst för att förbättra HomePod

Exklusivt: HomePod mini kommer få stöd för svenska

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!