Apple

Apple bjuder PlayStation 5-användare på Apple Music i upp till sex månader

Om du inte redan är en prenumerant

Apple kör just nu en drive där alla som har en PlayStation 5 och inte har ett aktivt Apple Music-konto kan få upp till sex månaders lyssning helt kostnadsfritt om du registrerar dig via din PlayStation 5.

För att ta del av erbjudandet behöver du bara sparka igång din PlayStation 5 och bege dig till butiken och söka efter Apple Music. Ladda ned appen och öppna den sedan och då kommer ett erbjudande upp på skärmen om att prova på tjänsten. När du har länkat Apple Music till din PlayStation 5 så kan du lyssna både på din konsol men även på telefoner, dator och andra enheter helt kostnadsfritt. Vår ljudtekniker Dennis Klarin har tidigare varit prenumerant på Apple Music och han kunde ta del av erbjudandet så man måste inte vara en helt ny kund.

Apple har tidigare kört ett liknande erbjudande för alla PlayStation 5-ägare men då var det ett halvår av Apple TV+ som gick att ta del av och även då kunde tidigare kunder teckna sig för erbjudandet. Vill du läsa mer om erbjudandet så går det att göra på PlayStation Blog.

Via PlayStation

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!