Apple

Apple Music kommer med något nytt, snart

Lossless och Rumsligt Ljud

Det är under Apples flik Browse/upptäck i Apples Music som vi hittar en video där Apple logon animerat snurrar runt.

Apple Music Presents

Det har tidigare ryktats om att Apple ska komma med Hi-Fi upplösning på sin musik. Att deras musik ska få en upplösning som är Lossless (ALAC up to 24-bit/48 kHz) and High-Res Lossless (ALAC up to 24-bit/192 kHz). Den här informationen hittades i senaste betan av iOS. Logon som snurrar runt under fliken Upptäck påminner mycket om Apples Rumsligt ljud som finns på deras AirPods Pro och AirPods Max där hörlurarna kan avgöra hur vi rör våra huvuden samtidigt som ljudet upplevs komma från en fast punkt i rummet.

Om vi klickar på Apple Music presenterar så kommer vi till en sida där Apple skriver

“Upptäck våra egenproducerade TV-program, filmer, musikframträdanden, konsertfilmer med mera – alla skapade exklusivt för Apple Music-medlemmar.”

Apples egna TV-Program och filmer från Apple har vi sedan tidigare i AppleTv Appen, musikframträdande och konserter har vi fått se när det kommer till iTunes Festival och på de artister som erbjuder det i Appen. Så om detta är något nytt som kommer komma väldigt snart för vi nog se bara de närmaste dagarna.

I Apple Music Appen på iOS så uttrycker Apple sig på klassiskt vis med ”musik är på väg att förändras för all framtid”

Apple Music

Det finns två stycken spellistor, den ena med Visionära kvinnor: Alaa Balkhy och den andra med olika musikvideos som alla börjar med “Apple Presenterar”.

Ingen av de två spellistorna innehåller Rumsligt Ljud.

Apple Music Presents

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!