Apple

Apple släpper iOS 15.4 till folket

Och även nya uppdateringar till Apple TV, Mac, HomePod mfl.

Då var det dags att stoppa i laddsladden till alla dina Apple-produkter och uppdatera för nu finns det nya versioner av det mesta som Apple idag har i sitt utbud.

iOS 15.4

WWDC närmar sig med stormsteg och därför så är det inte fullsmockat med nya funktioner men en trevlig funktion är att vi nu kan låsa upp vår iPhone om vi har munskydd på oss. Face ID scannar istället området runt masken för att säkerställa att det är rätt person som försöker låsa upp telefonen. Vi får även 37 nya emojis så vi kan göra våra meddelanden ännu mysigare. Och sist men inte minst så går det nu även att få in vaccinbeviset direkt i hälsa-appen och sen bjuds det så klart även på en rad buggfixar i sedvanlig ordning.

iPadOS 15.4 och macOS Monterey 12.3

Tack vare de nya uppdateringarna av macOS och iPadOS så kan vi nu äntligen avnjuta Universal Control som låter oss använda ett tangentbord och mus till flera iPads och Mac-datorer i hemmet och vi kan även dra filer mellan iPadOS och Monterey. Vi har gjort en genomgång av Universal Control som ni kan spana in nedan där ni ser exakt hur det fungerar:

Utöver detta så får vi även watchOS 8.5, tvOS 15.4 och HomePod 15.4 och här är det inga större saker men en sak värd att nämna är att Apple TV nu är enklare att koppla upp på till exempel ett hotell-WiFi där man måste godkänna anslutningen i flera steg. Detta görs nu med hjälp av din iPad eller iPhone så du enkelt kan koppla in din enhet på ett gästnätverk.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!