Kultur

Apple släpper teaser för “Masters of the Air”

Väntan är snart över!

“Band of Brothers” och “The Pacific” är två otroligt bra serier som följer olika män i olika delar av världen under andra världskriget och snart är det dags för den tredje serien och Apple har släppt en teaser.

Det borde finnas en lag att alla ska se “Band of Brothers” och “The Pacific” för det är två otroligt välgjorda serier som bland annat är gjorda av Tom Hanks och Steven Spielberg. I “Band of Brothers” fick vi följa med invasionen i Europa och se både kamratskap, skräck och allt helvete som krig medför. I “The Pacific” åker vi till värmare breddgrader och får se militärer som aldrig sett en djungel förut hantera ett krig som inte bara är mot motståndare utan även andra hemskheter som en extremt fuktig miljö kan innehålla.

Nu är det dags för den tredje delen och i den ska vi upp i luften och följa med männen som släppte bomber över nazityskland och gruppen kallades “The Bloody Hundredth”. Serien är återigen skapad av Tom Hanks och Steven Spielberg och den kommer bestå av nio avsnitt. Serien har tidigare släppts på HBO men Apple norpade rättigheterna så den kommer att gå att se på Apple TV+ 26 januari. “Band of Brothers” och “The Pacific” går att se på både Netflix och HBO Max om du av någon anledning inte har sett dessa fantastiska serier än.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!