Apple

Apple Watch Ultra exklusiva Siren och Depth dyker upp i App Store

Högt och lågt

Två appar som presenterades exklusivt till Apple Watch Ultra 7 september har dykt upp i App Store inför fredagens leveranser av klockan.

Apple Watch Ultra presenterade tillsammans med Apple Watch Series 8 på Apples Keynote där vi även fick se iPhone 14 och iPhone 14 Pro. Under presentationen av Apple Watch Ultra fick vi se två nya appar från Apple för just Apple Watch Ultra. Den första av apparna är Siren. Precis som namnet antyder är det en app som låter som en siren. Apple Watch Ultra riktar sig till personer som sysslar med extrema aktiviteter på avlägsna platser. Apple har byggt in en ny högtalare i Apple Watch Ultra. Högtalaren är på hela 86 decibel och ska enligt apples höras upp till 600 meter bort. Funktionen kan vara bra om användaren behöver få någons uppmärksamhet.

siren apple app watch

Den andra appen är Depth, och riktar sig till folk som håller till under vattenytan. I appen går det att se djup, vattentemperatur, hur länge personen varit under vatten och maxdjup som klockan uppnått under dykningen. Appen riktar sig till allt från fridykning till lek i pool. Appen går att ställa in att aktiveras automatiskt när den upptäcker att trycket ändras och klarar av att mäta ner till 40m.

Apparna går endast att installera på Apple Watch Ultra på grund av att de andra klockorna inte har hårdvaran för att använda apparna. Apple har lagt dem på App Store om någon skulle välja att avinstallera dem från klockan och sedan ångra sig.

Via: 9to5mac

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!