Smarta Hem

Aqara inleder ny satsning på det smarta hemmet

Ska nu locka installatörer för samarbete och installation av din hemautomation

Aqara storsatsar framåt på den europeiska marknaden med sina produkter för smarta hem. Nu vill man dessutom börja samarbeta kring installationer av dessa.

Kinesiska företaget Aqara har gjort sig ett namn med smarta, funktionella och prisvärda produkter för det smarta hemmet. Sedan ett par år finns de officiellt representerade i Europa och lägger till nya länder på löpande band. För att nå ut med hela konceptet kring det smarta hemmet riktar man sig nu till installatörer. Det som presenterats nu via ett pressmeddelande går under namnet Aqara Professional Partners Program och ska hjälpa installatörer att växa i sin verksamhet.

Som installatör lockas du med specialpriser på produkter från Aqara, tidig tillgång till nya produkter, utbildning, support och annat som behövs för att göra ett bra jobb. Programmet riktar sig också till redan etablerade verksamheter såsom installatörer av solskydd, dörrlås, hembio, inredningsdesigners samt elektriker. Aqara Professional Partners Program startar nu i oktober och första paketet som erbjuds är en rullgardinsmotor tillsammans med en hubb till ett förmånligt pris.

Vill du ansöka om att vara med i programmet gör du detta här.

Vad tror vi om detta? Kan det vara nästa steg som får det smarta hemmet att bli allt vanligare i våra svenska hem?

Källa: Aqara

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer