Apple

Är detta etuiet till nya AirPods pro?

Nya spännande funktioner på gång

Det är Andrew O’Hara från AppleInsider som delat en CAD-rendering av något som sägs vara etuiet till den nya versionen av Apples proffsvariant av in ear-lurar.

På bilden syns hål i botten som dels sägs vara en högtalare och dels en mikrofon. Högtalaren skulle kunna användas för att spela upp ett ljud via appen Hitta ifall etuiet tappats bort. Vad mikrofonen skulle användas till är lite mer oklart. Eventuellt skulle det kunna användas som hjälpmedel för att höra en konversation bättre genom att man lägger etuiet framför den som pratar och så sänds ljudet till den som bär hörlurarna.

Dessutom syns ett litet hål på höger sida om etuiet, vilket skulle kunna användas till att sätta en rem eller liknande som gör det möjligt att fästa det vid exempelvis en nyckelring eller liknande.

Vilken typ av laddning etuiet kommer att ha kan inte utläsas av dessa bilder. Kontakten som syns på bilden skulle både kunna vara Apples egna variant Lightning eller av typen USB-C. Troligtvis kommer det dock fortfarande kunna laddas via MagSafe precis som nuvarande modell.

Om detta verkligen är utseendet på det nya etuiet är oklart. Det mesta är dock i linje med tidigare rykten. Kommer vi att få se nya AirPods Pro på onsdagens Apple-event tro? Bara att vänta och se.

Via: macrumors.com

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!