Är detta höstens iPhone-modeller?

Kill it with fire?

Under gårdagen så släppte den erfarne Appleläckaren Ben Geskin ut ett gäng bilder på vad som påstås vara prototyper av höstens kommande iPhone-modeller.

När det kommer till designen så ser telefonen ut att få samma formspråk som tidigare modeller och inte den mer kantiga formen som nya iPad Pro fick. Men en sak sticker onekligen ut en aning i bilden och det är att kameran är placerad horisontellt istället för vertikalt och är placerad i mitten istället för ute ena kanten. Även flärpen som bland annat innehåller alla sensorer till Face ID har minskat ordentligt i storlek som ni kan se på bilden nedan.

Efter att de första bilderna på vad som påstås vara en prototyp har Ben Geskin gjort en rendering baserat på ryktena där man ser alla de tre kommande modellerna av iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR. Vi på Teknikveckan hoppas inte det här är den slutgiltiga designen då vi hoppas på att iPhone kommer få samma behandling som iPad Pro och gå åt den mer kantiga och lite hårdare designen.

Det första vi tänkte på när vi såg placeringen av kameran.

Via Twitter

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer