Apple

Är din nya iPad Pro böjd? Helt normalt säger Apple

Är det här början på nästa bend gate?

Dom senaste iPad Pro-modellerna lyckade Apple göra riktigt tunna men det börjar komma fler och fler rapporter om att dessa enheter lätt böjs – och ibland kommer dom även levererade böjda direkt ur kartongen.

Det är sidan The Verge som skriver att Apple har bekräftat att vissa enheter har varit något böjda i aluminium-chassit och det ska vara en sidoeffekt av tillverkningsprocessen när metall- och plastdelarna i enheterna går igenom kylningsprocessen och dessa enheter som blir böjda är det inget fel på enligt Apple.

Det ser helt klart ut som att Apple kan få ännu en Bend-gate på halsen med nya iPad Pro och det hella startade när JerryRigEverything släppte sin video där han visar hur svag konstruktionen på nya iPad Pro är – och att den går att böja utan att ta i.

https://m.youtube.com/watch?v=hUBsxCcJeUc

Reddit och andra ställen börjar det dyka upp fler rapporter om att deras nya iPad Pro har blivit böjd – detta trots att användarna har varit försiktiga med sina enheter men vi på Teknikveckan har ännu inte sett att vår enhet har blivit böjd.

Hur det hela kommer att sluta och hur omfattande detta faktiskt är återstår och se – men att konstruktionen på nya iPad Pro är väldigt känslig råder det inga tvivel om.

Via The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!