Smarta Hem

Arlo presenterar Arlo Pro 3

2K och HDR

Arlo har visar upp sin nästa säkerhetskamera Arlo Pro 3 som kommer att lanseras den 1 oktober och det bjuds på en rad förbättringar.

Pro 3 kommer med en upplösning i 2K HDR, har en inbyggd strålkastare samt mörkerseende i färg och en 160-graders vidvinkel. Kameran går lika bra att placera inomhus som utomhus. Med kameran kommer även en uppdaterad SmartHub som bland annat ska förlänga kamerans batteritid och förbättra WiFi-mottagningen. Arlo Pro 3 har närmare 80 procent fler pixlar än Arlo Pro 2 så vi kan förväntas få betydligt bättre videos på eventuella tjuvar. Kameran är trådlös och fästs med ett magnetfäste och den har även en inbyggd siren. Naveen Chhangani på Arlo säger i ett pressmeddelande:

“Som vårt nya flaggskepp i Pro-serien, är Pro 3 fullpackad med våra senaste innovationer som ger användare möjligheten att övervaka sina hem eller företag med mer skärpa och detaljrikedom. Dessutom gör den trådlösa, smidiga designen kameran extremt lättplacerad”

Priset för kameran och SmartHub börjar på 6 790 kronor och vill man köpa en extra kamera kostar de 3 390 kronor styck och de första enheterna skeppas ut den 28 oktober. Vi har även kollat med Arlo hur det ligger till med HomeKit och det är planerat att komma men däremot HomeKit Secure Video kommer de inte implementera.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!