Kultur

Åtta nya Star Wars-serier och en film planerade

The Force will be with you. Always.

Förutom innehållet vi tidigare skrev om som är påväg till Disney+ så kommer även en rad nya Star Wars-serier, hela åtta nya serier kommer i flodvågen efter den framgångsrika Mandalorian – och en film!

Efter framgångssagan med Mandalorian planeras nu en rad nya serier i Star Wars-universumet. Serien The Rangers of The New Republic utspelar sig i samma tidslinje som The Mandalorian och i serien Obi Wan Kenobi återkommer Hayden Christensen som Darth Vader, serien börjar filmas i mars nästa år. Serien vid namn Andor släppas 2022 och det kommer dessutom två animerade serier; Star wars: The bad batch och A droid story. Förutom allt detta så kommer ytterligare tre serier; Ahsoka, Lando och The acolyte.

Som om det inte vore nog så jobbas det också med filmen Rogue squadron och så återkommer såklart Mandalorian med en tredje säsong. Så den som väntar på mer Star Wars verkar få vad den tål i framtiden. Vi håller tummarna för alla dessa håller samma höga kvalitet som de senaste Star Wars-produktionerna.

Via: Disney och Star Wars Twitterkonton.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!