Pryl

Axis presenterar ny säkerhetskamera för långdistansövervakning

Stoltserar med en mängd funktioner som 31x zoom och "vindrutetorkare"

Axis Communications presenterar en ny och högpresterande övervakningskamera som täcker in det mesta samt långa distanser. Inget för oss vanliga men man vet aldrig numera…

Svenska företaget Axis Communications  som sedan ett par år ägs av japanska Canon lanserar en ny övervakningskamera. Denna nya kamera vid namn AXIS Q8615-E PTZ Camera är idealisk för att täcka in områden från marken till himlen samt för långa distanser. Kameran har IR vilket gör att den kan ta bilder även i totalt mörker. Den har också en inbyggd “vindrutetorkare” som ser till att linsen alltid tar optimala bilder.

AXIS Q8615-E PTZ Camera

AXIS Q8615-E PTZ Camera har HDTV med en upplösning på 1080p och 31x zoom vilket slår de flesta normala övervakningskameror på marknaden. Den kan monteras på stolpar eller väggar för att kunna fånga in en 360° panoramavy vid filmning. Vertikalt fångar den -90 till 45° vilket även detta är mer än vad de flesta kameror klarar av. Med andra ord en kamera för mer professionell övervakning och inte hemma i trädgården.

Är du intresserad av att läsa mer om AXIS Q8615-E PTZ Camera kan du göra det här.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!