Recensioner

Base Station Hub – magnetisk dragningskraft

Magneterna håller dina prylar på plats

Kan det verkligen komma något mer spännande inom trådlösa laddare som får oss att lyfta på ögonbrynen? Jo men faktiskt, företaget Nomad har uppdaterat deras tidigare Base Station Hub med magneter som håller enheterna på plats.

Så kan ett par magneter göra så stor skillnad? Det visar sig att det underlättar en hel del då vi slipper problemet med att vara extra noga när vi placerar vår iPhone på den trådlösa plattan. Så fort vi placerar vår iPhone på plattan så greppar magneterna tag i den och placerar den korrekt. Detta gör att vi slipper vakna upp på morgonen till en telefon som inte har blivit laddad.

Laddaren är kompatibel med alla telefoner som har stöd för trådlös laddning, men det är endast iPhone 12- och iPhone 13-serien som utnyttjar magneterna då dessa kommer med MagSafe.

Upp till två enheter kan ladda trådlöst på laddplattan och även fast vi önskar att det gick att ännu fler enheter så är det inte ett så stort problem. Detta då vi på baksidan av laddaren hittar ett USB-C uttag som klarar upp till 18 watt (PD) samt ett USB-A uttag med 7,5W laddning. Den trådlösa laddaren ger oss upp till 10W laddning men detta gäller inte för iPhone som endast kan laddas upp till 7,5W trådlöst.

En komplett genomgång av produkten finns i vår videorecension.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!