Apple

Belkin, för det sladdlösa livet på språng

BOOST↑CHARGE
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen

Wireless Charging Stand 5W

Belkins laddställ för 2019 är ett snyggt minimalistiskt ställ som fungerar till de flesta Qi utrustade mobiler. Mobilen laddar stående och stället syns knappt bakom telefonen. Laddplattan som avger 5W för att trådlöst ladda upp mobilen gör sig lika bra vid datorn som nattduksbordet. Telefonen måste vara i porträttläge för att ta laddning något som sällan är ett bekymmer. Laddaren ger enbart i från sig 5W men kräver en 10W/2A eller högre laddare (det medföljer) för att fungera. Ingången på laddaren är micro-USB, men då laddaren blir stående på samma ställe större delen av tiden så är det inget större bekymmer.

När laddaren används så lyser en liten lysdiod på ena sidan av plattan för att indikera att telefonen laddas. De som störs av lysande lampor i sina mörka sovrum gör bäst i att ha laddaren vid datorn eller helt enkelt tejpa över lysdioden

Wireless Charging Stand 5W hittas bland annat hos Webhallen för 299 kr

Power Bank 2K for Apple Watch

Här har vi en riktigt livräddare för Apple Watch användaren. Alla som någon gång har varit hemifrån mer än 24 timmar med sin Apple Watch vet att batteriet dör snabbt och hitta en laddkabel för en Apple Watch på stan är lika troligt som att Trump slutar Twittra. Belkin har här en liten liten Powerbank för Apple Watchen. Den ger trots sin lilla storlek 63h extra juice till klockan. Den är på 2200mhA, har fyra enkla dioder på ena kanten för att indikera hur mycket kraft den har kvar. Den laddas upp med micro-USB, vilket år 2019 måste ses något förlegat, men det vägs upp av att den både fungerar som vanligt laddare under tiden du inte använder den som powerbank och har den inkopplad i väggen och är ytterst liten och smidig när du väl ska ut på längre nattliga äventyr.

Power Bank 2K for Apple Watch finner vi på komplett för 611 kr

Wireless Charging vent Mount 10W

Här har Belkin slagit på stort och tryckt in 10W laddare i bilen, om deras laddställ bara krämade ut 5W så kan det vara för att det inte behövs mer när mobilen ändå ska stå på stället hela natten. Men i bilen sitter vi helst inga 8 timmars pass utan här är det 10W trådlöst med Qi som gäller. Mobilen kläms fast mellan två klämmor i klassiskt maner och laddaren sitter fast genom att enkelt tryckas in i ventilationsgallret. Här har Belkin satsat på silikongummi och metall, två material som ger en känsla av kvalitet. Vanliga bekymmer med billigare hållare av den här sorten är att mobilen sakta börjar glida ner efter hand. Under tiden vi testat den här så har den hållit sig på plats och även laddaren i ventilationsgallret likaså. Belkin själva skriver att laddaren är till för de senaste iPhones och Galaxy telefonerna men alla mobiler med trådlösladdning och en hyffsat normal telefonstorlek. Sladden som går till cigarettuttaget är på 1,1 meter vilket ger vissa möjlighet att gömma den längst listerna.

Wireless Charging vent Mount 10W hittar vi hos Webhallen för 590kr

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!