Apple

Belkin lanserar 3-i-1-laddare med MagSafe

MaaaaaagSaaaaaaafe!

Tillbehörstillverkaren Belkin har lanserat en ny produkt till sin gedigna portfölj och denna gång handlar det om en 3-i-1-laddare.

BoostCharge Pro 3-in-1 Wireless Charging Pad är en laddplatta där vi kan ladda vår iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt. Det fina är att laddplattan har MagSafe vilket innebär att telefonen laddas med 15W (iPhone 12, iPhone 13) och Apple Watch-laddaren har stöd för den nya snabbladdningen som finns till Series 7. Eftersom våra AirPods är det enda som inte fästs med magnet på laddplattan så har Belkin slängt in en LED-lampa som tänds när laddningen drar igång så vi vet att fodralet placerades rätt.

BoostCharge Pro 3-in-1 Wireless Charging Pad har inte fått några svenska priser ännu men det amerikanska priset ligger på 149,99 dollar och den finns i ett svart och vitt utförande. Belkin och Apple verkar ha ett bra samarbete så det är nog inte helt omöjligt att denna dyker upp i Apple Store inom kort.

Källa: Belkin

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer