Apple

Betatesta anpassad iCloud-mail

Mail-på-dina-villkor.se

En av nyheterna som Apple visade upp under WWDC21 i våras var iCloud+ som ska ge användare nya funktioner som gör att vi får ut mer av iCloud.

En av de nya funktionerna var att kunna använda en anpassad e-post-adress till vår iCloud-mail och nu är denna funktion öppen för att betatestas. Det betyder att för dig som har en eget domännamn kan peka om denna till Apples servrar för e-posthantering via DNS.

Vi kan också bjuda in familjemedlemmar att använda samma domän för sina iCloud-konton men detta har visat sig krångla i betatestet och bäst fungerar det om man ensam är registrerad.

iCloud+ ger dig också förbättrad kryptering och gör att du lämnar färre spår efter dig på internet vilket har liknats med ett Apple VPN. Vi får också mer utrymme för HomeKit Secure Video och taket på 5 kameror har tagits bort för användare av iCloud+.

Alla som idag betalar för extra utrymme på iCloud kan nu testa detta genom att gå till beta.icloud.com för att sedan följa anvisningarna under inställningar.

Via: 9to5mac.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer