Smarta Hem

Bli en bättre hemmakock med Xiaomi Smart Cooking Robot

Lagar upp till tre olika rätter samtidigt och har tillgång till mer än 200 recept

För dig som inte alltid lyckas i köket eller vill att saker och ting ska vara enklare där finns nu en lösning. Låt oss presentera Xiaomi Smart Cooking Robot!

Än en gång överraskar Xiaomi och denna gång med något som kan liknas med en köksrobot. Xiaomi Smart Cooking Robot är en lite otymplig sak men som säger sig vara kompetent och hjälper dig att fixa till måltiderna i hemmet. Den består av flera olika delar och kan tillaga olika livsmedel samtidigt. Fast monterad på enheten finns en 8 tums färgskärm som ger tillgång till instruktioner och över 200 recept då denna givetvis är uppkopplad. Navigering kan göras via en roterbar knapp på enheten som hjälper dig att skrolla enklare än med exempelvis kladdiga fingrar.

Xiaomi Smart Cooking Robot

Vi fick möjlighet att titta närmare på ett exemplar vid tisdagens Xiaomi event i München, Tyskland. Den var visserligen inte helt installerad eller uppvisades med faktisk tillagning men man fick ändå en ganska bra bild av vad den klarar av. Totalt sett har den kapacitet för 2,2 liter samt röstkontroll. Upp till tre olika rätter kan tillagas samtidigt så var och en i familjen kan få det som önskas. Xiaomi Smart Cooking Robot har upp till 35 olika tillagningslägen.

Xiaomi Smart Cooking Robot

Temperaturmässigt klarar den av 180 °C och kan tillaga så lite som 1 gram. Xiaomi Smart Cooking Robot använder 3D-induktionsteknik för snabb tillagning.

Xiaomi Smart Cooking Robot ser ut finnas som förbeställning i Kina till ett pris av ungefär 865 amerikanska dollar, ordinarie pris sägs hamna kring 1000 dollar. Enligt uppgift jag fick vid Xiaomis pressevent ska den lanseras senare i år i Europa.

Källa: Xiaomi

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!