Övrigt

Bolt levererar hamburgare som aldrig förr

Firar ettårskalas med statistik

Tjänsten Bolt Food firar ett år och släpper statistik för det passerade året.

Det var i maj förra året portarna för matbeställningar i Bolt-appen slogs upp, sedan dess är det många matkedjor och restauranger som anslutit sig. Hamburgare visar sig vara det mest populära att boka en Boltresa åt eller vad sägs om en Burger King-order på 106 artiklar där inräknat 40 dipsåser – vilket party. Max hamburgarna är det mest populära men vi hittar också Brödernas som var en av de första restaurangerna att ansluta sig.

“Vi är glada över att hitta Brödernas bland våra mest populära restauranger eftersom vi under det senaste året har växt tillsammans och gjort många framgångsrika kampanjer ihop. Men minst lika viktiga för oss är kurirerna vi samarbetar med som gör ett jätteviktigt jobb i dessa tider”, säger Ruslanas Savicius som även berättar att den största beställningen man sett hittills var hamburgerrelaterad även den.

“Det var en person som beställde hamburgare, tillbehör och 40 dippsåser på Burger King för en tid sedan. Totalt 106 artiklar i en och samma beställning. Den dyraste beställningen vi sett under det här året gjordes av en person som beställde mat för 6 168 kronor från en indisk restaurang på Östermalm. Dock erbjöd restaurangen en rabatt på 40 procent på menyn, vilket innebär att slutnotan landade på 3 707 kronor”.

Bolt listar nedan de mest populära matställena i Stockholm tillsammans med den mest beställda varan på vardera ställe.

  1.  MAX Hamburgare – Chili Cheese
  2. Mae Thai – Pad Thai
  3. Indian Street Food & Co – Delhi Style Butter Chicken
  4. Burgers and Beers – Cheeseburgare
  5. Jappi – Stor Sushi
  6. Le Kebab – Le Plate Kebab
  7. Haikky Sushi – Extra Stor Sushi
  8. Phil’s Burger – Tryffelburgarmeny
  9. Bröd & Salt – Fralla med varm dryck
  10. Brödernas – Ostburgare

 

Källa: Bolt Food.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!