Pryl

Borsta dina tänder med stil och smart teknik

Slopa din vanliga tandborste och fixa rent med 34.000 strån på 10 sekunder

Att borsta tänderna mer effektivt och med stil blev möjligt med Y-Brush för några år sedan. Nu har företaget presenterat ett nytt koncept under CES 2022.

Franska företaget Y-Brush lanserade redan 2020 en lite annorlunda metod för att borsta tänderna och som nu säljs i mer än 50 länder. Istället för att borsta och gnugga fram och tillbaka i evigheter behövs bara 10 sekunder med deras revolutionerande uppfinning som liknar en bettskena. På nyligen avslutade elektronikmässan CES 2022 passade de på att visa upp ett nytt koncept.

Y-Brush

Det nya konceptet av Y-Brush laddas via induktionsladdning och den största förändringen nu är att användaren bara ska behöva föra borsten från vänster till höger. Tidigare behövdes det att man tuggade lite samtidigt som man roterade runt borsten i munnen. Fortfarande ska samma soniska teknologi användas tillsammans med den världsunika NylonMed-teknologin i borstarna med 34.000 strån.. Jämfört med traditionell tandborstning tar denna metod bort upp till 30% mer plack.

I nya Y-Brush finns 6 olika vibrationslägen:

  • Clean Mode (Standard)
  • Gum Care Mode (Gum stimulation)
  • Whitening mode
  • Extra Clean Mode (Increased and targeted vibration to remove stains)
  • Sensitive gums mode (For conditions such as gingivitis)
  • Polishing mode

Beroende på användarens borstningsvanor kan man ställa in olika program tack vare ett inbyggt RFID-chip. Via den dedikerade appen kan du få personliga rekommendationer under tiden du borstar tänderna, via Bluetooth. Instruktionerna sägs förbättra tandborstningen hos användaren.

Y-Brush

Än så länge ett koncept men ska kunna produceras i framtiden. Sugen på att ta tandborstningen ett snäpp längre?

Källa: Pressrelease

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer