Ljud & Bild

BRAVEN gör intåg i Sverige

Högtalare för vildmarksentusiaster

Det ZAGG-ägda bolaget BRAVEN har kommit till Sverige och nu kommer det gå att köpa deras robusta högtalare och hörlurar här.

Till en början så är det fyra bärbara högtalare och två trådlösa hörlurar som lanseras i Sverige och samtliga produkter är designade för personen som hänger mycket i naturen och både hörlurarna och högtalarserien har testats hårt i Rocky Mountains, USA.

Först ut har vi högtalarserien där BRV-XXL/2 är den största högtalaren som bjuder på att en uteffekt på 100W, IPX5, justerbar EQ, USB-laddning, telefonstöd, 18 timmars batteritid och en kul funktion är att det går att seriekoppla upp till 100 högtalare trådlöst för att få ett rätt omfattande ljud. Blir du sugen på en läsk eller pilsner så finns det även en integrerad flasköppnare, prislappen ligger på 4 490 kronor.

BRV-XL är lillebror och den bjuder på en uteffekt på 40W, kan ladda mobilen, stöd för röstassistenter och ska klara riktigt tuffa tag så som att rulla ned för en sluttning. Även denna har en IPX5-klassificering. Det går även att koppla ihop två BRV-XL för att få ett stereoljud och batteritiden ligger på 16 timmar och prislappen ligger på 2 490 kronor.

BRV-X/2 är en mindre högtalare med en IPX7-klassificering och den flyter även i vatten. Den bjuder på en 18-timmars batteritid, laddas via USB-C och har en uteffekt på 20W. Det går även att köpa två och stereo-koppla dessa. Prislappen ligger på 1 290 kronor.

Sist ut har vi den minsta BRV-MINI som kan hänga med utan att den knappt märks. Den är IPX7-klassificerad, har 12 timmars batteritid, 5W uteffekt, laddning via USB-C, stöd för röstassistenter och kommer med ett fäste så den kan sättas fast på till exempel ryggsäcken. Prislappen ligger på 499 kronor.

Flye Sport Rush är ett par true wireless-hörlurar som bjuder på en 10-timmars batteritid på en laddning och de är IPX5-klassificerade. Med det medföljande laddningsfodralet får man 26 timmars extra speltid och de har även snabbladdning som ger en timmes extra batteritid om man laddar dem i 10 minuter. De paras automatiskt till mobilen och har stöd för röstassistenter. Prislappen ligger på 899 kronor.

Sist ut har vi Flye Sport Burst som är IPX5-klassificerade, har stöd för röstassistenter, integrerad mikrofon, fjärrkontroll och multipoint vilket innebär att de går att koppla till två enheter samtidigt. Prislappen ligger på 499 kronor.

Källa: Braven

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!