Apple

CAD-ritningar på iPhone XI som påstås vara ”the real deal”

Snygg?

Sidan Slashleak har lagt upp ett par bilder som de påstår är CAD-renderingar av Apples kommande telefoner. Vi har nog alla sett bilderna vid det här laget på vad som påstås vara nästa iPhone.

Nu har ett gäng CAD-bilder dykt upp som stärker de tidigare läckorna. Precis som tidigare bilder har vi en stor fyrkant i ena hörnet som är packad med tre kameralinser och en blixt. Och som tidigare år ryktas det att det kommer en iPhone XI, iPhone XI Max och en uppföljare till iPhone XR.

iPhone XI förväntas få en OLED-skärm på 5,8 tum och tre kameralinser, iPhone XI Max en OLED-skärm på 6,5 tum och tre kameralinser och iPhone XIR en LCD-skärm på 6,1 tum men med två kameror istället från nuvarande XR-modell som enbart har en. Apple kommer med största sannolikhet visa upp dessa telefoner i september och då får vi se om ryktena stämde.

Som alltid ska detta tas med en nypa salt, men med tanke på hur många läckor vi har haft med samma design så är det nog inte helt osannolikt att nästa iPhone kommer vara lik detta.

Källa SlashLeaks

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!